Bistriţa-Năsăud: Liderii PNL şi PSD vor să continue colaborarea

Bistriţa-Năsăud: Liderii PNL şi PSD vor să continue colaborarea
Foto: bistrita.citynews.ro

Liderul PNL Bistriţa-Năsăud, deputatul Stelian Dolha, a declarat, marţi seară, că vrea să continue colaborarea cu PSD pe „proiectele începute împreună”, pentru „binele județului”.

La rândul său, liderul PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a spus că nu are nimic împotrivă, el fiind decis să nu ceară schimbarea prefectului susţinut de liberali.

„Voi avea o discuţie cu preşedintele PSD, Emil Radu Moldovan. Era firesc să am discuţia aceasta după şedinţa Delegaţiei Permanente din această seară. La nivel local, suntem de acord să colaborăm cu partenerii noştri social-democraţi pentru proiectele pe care le-am început împreună şi care sunt pentru binele acestui judeţ”, a spus Stelian Dolha pentru Mediafax.

Întrebat despre soarta şefilor de servicii descentralizate, liderul PNL a declarat: „Mi-aş dori să se facă o evaluare a colegilor mei din punct de vedere al profesionalismului şi al calităţii actului de management pentru instituţia respectivă, dar am îndoieli că va fi respectată această dorinţă a mea”.

Contactat telefonic, şi preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a declarat că PSD vrea să continue colaborarea cu PNL la nivel judeţean.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`