Victor Ponta, înaintea şedinţei PNL: Fac un apel să rămână la guvernare și să îndeplinim toate obiectivele USL

Victor Ponta, înaintea şedinţei PNL: Fac un apel să rămână la guvernare și să îndeplinim toate obiectivele USL
Foto: B1 Tv

Premierul Victor Ponta a declarat, marți, înaintea de ședința Delegației Permanente a PNL că speră ca liberalii să nu voteze pentru ieșirea de la guvernare și să aleagă să lupte în continuare pentru obiectivele USL-ului, pentru care au primit votul electoratului alături de PSD și PC.

„Este de datoria mea să fac încă un apel înainte de ședința politică a PNL către colegii mei liberali, un apel de a salva proiectul USL, de a contiua să guvernăm împreună și să aducem la îndeplinire obiectivele pentru care am fost votați. Sper ca partenerii mei să lase deoparte orice orgoliu personal și de partid pentru unul dintre cele mai mari proiecte ale României. USL nu și-a îndeplinit încă toate obiectivele, regimul Băsescu nu a fost încă înlăturat, motiv pentru care sper ca PNL să aleagă să rămânem împreună. Nu există niciun parlamentar care a fost ales ca socia-democrat sau liberal sau conservator, toți am fost aleși ca USL și avem obligația de a rămâne împreună”, a declarat Victor Ponta.

„Apelul meu conține și disponibilitatea totală de a continua dialogul cu PNL. Orice se va decide astăzi, mâna mea rămâne întinsă către liberali”, a spus Ponta.

Premierul a menționat din nou că își dorește să lucreze cu Iohannis ca ministru.

Delegaţia Permanentă a PNL este aşteptată să discute, marţi seară, situaţia din USL, o decizie anticipată de liderii partidului fiind retragerea miniştrilor liberali din Guvern.

Ponta: Fac apel la PNL să rămână la guvernare

Urmăriți B1TV.ro și pe
`