Crin Antonescu și Klaus Iohannis au primit un mandat de ”fermitate” din partea PNL, la negocierile din cadrul USL

Crin Antonescu și Klaus Iohannis au primit un mandat de ”fermitate” din partea PNL, la negocierile din cadrul USL

Președintele PNL Crin Antonescu și prim-vicepreședintele Klaus Iohannis au primit un mandat de ”fermitate” în ceea ce privește respectarea cu strictețe a protocolului USL, a anunțat, duminică seară, purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, relatează HotNews.

”Ceea ce s-a desprins este că mâine (n.r. luni), la întâlnirea cu Victor Ponta, primul ministru și co-președinte al USL, domnul președinte Crin Antonescu însoțit de domnul prim-vicepreședinte au primit un mabdat de fermitate, un mandat care înseamnă respectarea cu strictețe a protocolului USL, PNL respectă și își dorește să facă parte din proiectul USL așa cum a fost el votat și mandatat de către cetățeni prin alegerile din 2012”, a declarat Pocora.

Purtătorul de cuvânt al PNL a explicat că mandatul de fermitate înseamnă ca liderii USL să nu se abată de pa programul de guvernare.

”Mandatul de fermitate înseamnă să nu ne abatem de la protocolul semnat, de la programul de guvernare, de la votul dat de cetățeni în 2012, să ducem mai departe această alianță în forma în care ea a fost votată de cetățeni”, a spus Pocora.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`