Liderul PMP, Eugen Tomac, și-a botezat fiica: Traian Băsescu și fiica sa, prezenți la eveniment (VIDEO)

Liderul PMP, Eugen Tomac, și-a botezat fiica: Traian Băsescu și fiica sa, prezenți la eveniment (VIDEO)

Sărbătoare în familia preşedintelui interimar al Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac. Politicianul şi-a botezat fiica, pe micuţa Lia Elena. La ceremonia religioasă au luat parte zeci de invitaţi, colegi de partid, dar şi prieteni apropiaţi ai liderului Partidului Mişcarea Populară. La petrecere a fost prezent şi preşedintele Traian Băsescu, alături de fiica acestuia, europarlamentarul Elena Băsescu.

Preşedintele interimar al Partidului Mişcarea Populară şi-a botezat fiica, pe Lia Elena, la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi, în prezenţa a zeci de invitaţi.

La petrecerea de botez, organizată la un restaurant cu specific moldovenesc din apropierea Capitalei, a participat şi preşedintele Traian Băsescu.

„E născută pe 4 noiembrie, de ziua mea! Să fie sănătoasă şi să aibă noroc în viaţă!”, i-a urat președintele Traian Băsescu.

Urări pentru fiica lui Eugen Tomac au venit şi din partea altor invitaţi speciali.

„Ăi dorim ceea ce îi dorim și fetiței noastre, și anume să fie păzită de tot ce rău în lume, să fie sănătoasa, să aibă parte numai de bucurii. La Biserică i-am dus o icoană cu Sfinţii Constantin şi Elena, pentru că o cheama şi Elena, și o pereche de cercei”, a afirmat Elena Băsescu.

Liderul PMP, Eugen Tomac, și-a botezat fiica

Urmăriți B1TV.ro și pe
`