Gigi Becali audiat la DNA pe probleme de corupție: Știu de la Mititelu că Dragomir va fi arestat

Gigi Becali audiat la DNA pe probleme de corupție: Știu de la Mititelu că Dragomir va fi arestat
Foto: ziaremondene.ro

Șeful Federației Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu și patronul echipei Steaua București, Gigi Becali, vor fi audiați, joi, la Direcția Generală Anticorupție (DNA), în urma acuzațiilor de corupție din Liga 1 formulate de Sandu.

Președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, a fost deja audiat, miercuri, privind același caz.

Sandu a declarat recent că patronul echipei FC Timișoara, Marian Iancu, ar fi fost dispus să ofere o mită de circa două milioane de euro pentru ca echipa sa să câștige campionatul.

„Aşa e, m-au sunat cei de la DNA, am crezut că este un excroc. Eu mă duc cînd vreau acolo şi dacă vreau nici nu mă duc. Mi-au trimis şi citaţie de martor. Ei să ştie foarte bine că mă cheamă degeaba pentru că nici unui procuror, în viaţa mea, nu-i voi da vreo declaraţie. Să îmi taie şi capul, eu nu dau declaraţii împortiva oamenilor. Eu sînt Gigi Becali, mă duc cînd vreau eu şi le spun să nu mă mai cheme în viaţa lor acolo”, a declarat Becali privind convocarea sa la DNA, pentru GSP.

De altfel, finanțatorul Stelei a mai spus că Dumitru Dragomir, șeful Ligii Profesioniste de Fotbal, va fi arestat, conform spuselor lui Adrian Mititelu, patronul echipei Universitatea Craiova.

„Părerea mea este că această acţiune a fost concentrată împotriva lui nea Mitică. Eu vă asigur şi pe voi, şi pe Dragomir, că nu spun nimic. E posibil să fie alţii care îi vor răul, e ceva aranjat. Mie mi-a spus Mititelu, la meciul de la Braşov, cînd am jucat cu Dinamo finala Cupei, că Dragomir va fi arestat„, a declarat Becali.

Gigi Becali și Mircea Sandu, audiați la DNA

Embed: " />

Urmăriți B1TV.ro și pe
`