Emil Boc: USL ”întinde” posturile de vicepremier ca și ”cârnații de Crăciun”

Emil Boc: USL ”întinde” posturile de vicepremier ca și ”cârnații de Crăciun”

USL ”întinde” posturile de vicepremier ca și ”cârnații de Crăciun”, a acuzat, miercuri, fostul premier Emil Boc, arătând că „Revoluţia bunului simţ a USL” a intrat în faza a doua, „faza pe ciolan”.

„Acum este faza doi a «Revoluţiei bunului simţ» a USL, bătălia pe ciolan, după ce au câştigat «faza pe competenţă şi profesionalism» în cazul accidentului aviatic din Apuseni, acum e faza «pe ciolan», în care întind posturile de vicepremier, aşa cum întinzi cârnaţii de Crăciun, când îi faci acasă, ca să ajungă pentru toţi. Oamenii ăştia să înţeleagă că posturile de vicepremier nu sunt ca şi cârnaţii de Crăciun, sunt posturi publice de mare responsabilitate. Pe oamenii ăştia îi doare în cot că s-a majorat preţul la energie, la alimente, că nivelul de trai s-a deteriorat în urma scumpirilor, că taxele s-au multimplicat, că şomajul e în creştere. Ei au trăit şi trăiesc în continuare din conflict, fie cu Traian Băsescu, fie din conflictul intern din USL”, a spus Boc în cadrul unei conferințe de presă. 

Acesta a comparat conflictele inițiate de USL cu scandalurile ”gen Bianca Drăgușanu, varianta USL”, citează Mediafax.

Primul-ministru Victor Ponta anunța, marți, că a propus conducerii USL ca noua structură a Guvernului să includă patru posturi de vicepremier, câte unul pentru PSD, PC, PNL și UNPR, fără să se ajungă la un consens pe această temă, (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`