Crin Antonescu: Iohannis ar putea coordona Ministerele Economice. USL nu este un birou în care PSD stă în spatele ghișeului și PNL este petentul (VIDEO)

Crin Antonescu: Iohannis ar putea coordona Ministerele Economice. USL nu este un birou în care PSD stă în spatele ghișeului și PNL este petentul (VIDEO)
Foto: evz.ro

Crin Antonescu a afirmat, luni seară, în cadrul emisiunii ”Aktualitatea B1”, de pe B1 TV, că vicepreședintele PNL Klaus Iohannis ar putea coordona Ministerele Economice. Totodată, el a precizat faptul că USL-ul nu este un birou în care PSD este un funcționar din spatele ghișeului, iar PNL un petent.

”Eu cred că dl Iohannis astăzi (n.r. luni) a spus tot ce era de spus. Poziția PNL este că avem drepturi la poziții ministeriale și la un post de vicepremier”, a spus Antonescu.

”În condițiile în care e propus și pentru Ministerul de Interne asta înseamnă o redistribuire, o modificare fie și formală a Guvernului. Vicepremierii au atribuții care sunt definite la nivelul întregului Guvern”, a continuat el.

”Mâine (n.r. marți) ne vom așeza și vom merge în Parlament cu formula cea nouă”, a precizat liderul PNL.

”PNL nu va renunța la Ministerul de Interne”, a susținut Crin Antonescu.

”USL nu este un fel de birou în care PSD stă în spatele ghișeului și noi suntem petentul. Nu e vorba să accepte PSD-ul (n.r. numirea miniștrilor). Noi nu avem nicio treabă cu PSD, avem cu primul ministru. Dacă ne ducem în Parlament, atunci avem treabă cu toate structurile majoritare”, a susținut el.

Antonescu: Iohannis ar putea coordona Ministerele Economice

Urmăriți B1TV.ro și pe
`