Radu Banciu: Klaus Iohannis a venit la București pentru ciolan. Este un om de paie

Radu Banciu: Klaus Iohannis a venit la București pentru ciolan. Este un om de paie

Jurnalistul Radu Banciu a comentat vineri seară propunerea lui Klaus Iohannis la MAI, arătând că acesta mai bine ar fi rămas la Sibiu pentru a fi Dumnezeul localnicilor, decât să vină la București pentru „ciolan”.

„Cum poate Iohannis, care de abia deschide gura, să țină în frâu trei portofolii? În loc să rămână gospodar în urbea lui și să rămână Dumnezeul sibienilor a venit la ciolan în București. Ce a făcut când a venit la București? Nimic, este un om de paie. Se simte în România venirea lui la București? Putea să rămână la Sibiu, nu am câștigat nimic. E un oportunist. I s-a propus MAI , s-a dus la MAI. I s-a propus să fie vicepremier, a vrut să fie vicepremier. Și uite că ne-am trezit cu un cetățean, onorabil de altfel, dar pe care nu-l recomandă nimic pentru trei funcții în același timp. E păcat ca dintr-un partid să ai un singur om capabil”, a declarat Banciu.

Klaus Iohannis a fost nominalizat, vineri, de PNL, pentru poziţiile de vicepremier şi ministru de Interne. Acesta a acceptat, însă nu vrea să renunțe la Primăria Sibiului, lucru care nu este posibil, potrivit legislației.

Radu Banciu: Klaus Iohannis a venit la București pentru ciolan

Urmăriți B1TV.ro și pe
`