Primăria Capitalei cheltuie sume considerabile pentru infochioșcuri nefuncționale (VIDEO)

Primăria Capitalei cheltuie sume considerabile pentru infochioșcuri nefuncționale (VIDEO)
Foto: B1 TV

În timp ce multe probleme ale Capitalei au rămas nerezolvate din lipsa banilor, primarul Sorin Oprescu toacă sume considerabile din bugetul Municipalitaţii pentru investiții total nefuncționale.

Un nou exemplu în acest sens îl reprezintă proiectul de amplasare a 100 de infochioșcuri în cele mai importante puncte ale Bucureştiului.

Planul nu a fost dus la bun sfârşit nici după trei ani de la începerea lui, deşi primaria a cheltuit până acum peste 1,7 milioane de lei pe acest proiect.

Mai mult, cele 33 de infochioșcuri montate până în prezent nu pot fi utilizate pentru că nu fost racordate la reţeaua electrică.

În total 33 de astfel de aparate ocupă inutil domeniul public. Primăria Capitalei a demarat în urmă cu trei ani un proiect de amplasare a 100 de infochioşcuri care ar fi trebuit să le vină în ajutor turiştilor.

Doar o treime din aparate au fost montate, fără a fi puse însă în funcţiune. În schimb primăria condusă de Sorin Oprescu a cheltuit pentru proiectul abandonat 1,7 milioane de lei.

„Activitatea de întreţinere şi exploatare a infochioşcurilor existente pe teren a fost întreruptă până la branşarea la reţeaua electrică ENEL a Infochioşcurilor. În momentul de faţă sunt în curs de rebranşare 23 dintre cele amplasate pe teren”, susține Primăria Capitalei.

Între timp, infochioșcurile au devenit ţinta vandalilor.

Oprescu toacă bani considerabili pe investiții nefuncționale

Urmăriți B1TV.ro și pe
`