Eugen Tomac: După europarlamentare discutăm despre candidatul PMP la prezidenţiale (VIDEO)

Eugen Tomac: După europarlamentare discutăm despre candidatul PMP la prezidenţiale (VIDEO)
Foto: B1 TV

Liderul PMP, Eugen Tomac, declară că obiectivul partidului este să se consolideze, pentru ca în 9 noiembrie candidatul PMP să fie cel care va duce mai departe proiectul lui Traian Băsescu.

Tomac spune că nu este acum momentul cel mai potrivit pentru a discuta despre candidatul la prezidențiale, dezbaterea urmând să aibă loc abia după europarlamentare.

„Obiectivul nostru e să consolidăm partidul, iar în 9 noiembrie candidatul PMP să fie cel care urmează să ducă mai departe proiectul preşedintelui Traian Băsescu. Avem resursele pentru acest obiectiv. Dacă nu exista vocea preşedintelui Traian Băsescu, USL ar fi prăbuşit România la această oră”, a susţinut Tomac.

Întrebat cine ar urma să fie candidatul PMP la prezidenţiale, Tomac a spus că partidul va decide, precizând că momentul cel mai potrivit pentru a discuta despre acest candidat va fi după alegerile europarlamentare.

„După europarlamentare cred că e cel mai potrivit să discutăm mai aplicat cine va fi candidatul nostru pentru alegerile prezidenţiale”, a spus Tomac.

El a arătat că şi în ceea ce priveşte alegerile europarlamentare membrii PMP vor decide.

„Avem un mecanism cât se poate de democratic. Vă pot asigura că viitoarea listă de candidaţi la Parlamentul European a PMP va fi cea mai bună, cu siguranţă”, a arătat el.

Eugen Tomac, despre obiectivele PMP

Urmăriți B1TV.ro și pe
`