Elena Udrea anunță oficial intrarea în PMP: „Aleg să rămân într-o echipă. Democrat-liberalii s-au dezis de Traian Băsescu” (VIDEO)

Elena Udrea anunță oficial intrarea în PMP: „Aleg să rămân într-o echipă. Democrat-liberalii s-au dezis de Traian Băsescu” (VIDEO)
Foto: B1 Tv

Elena Udrea a confirmat demisia din PDL și alăturarea grupului Partidul Mișcarea Populară.

„Aleg, după 10 ani de politică, să rămân într-o echipă, acum 10 ani, mă alăturam unui frumos proiect de dreapta, a fost proiectul care a reuşit să înfrângă stînga pesedistă şi a dat startul unor reforme care trebuie duse mai departe,am ales să fiu consecventă cu lupta meapolitică. Vedem o ţară care a încăput pe mîna USL, care încearca să dea lovituri de stat şi ignoră statul de drept. Este nevoie de o forţă politică în stare să se opună credibil USL-ului, care să nu pactizeze cu USL-ul, de oameni politici care să facă asta. O astfel de forţă politică este Mişcarea Populară, este greu, dar cred că va fi un proiect politic de succes. În PDL există un curent care se află la conducere care s-a dezis, în utlimul timp, de propria istorie de succes, de lucrurile bune care s-au făcut în guvernarea Boc şi cu Traian Băsescu şi s-a dezis de Traian Băsescu”, a spus Elena Udrea, în cadrul unei conferinţe de presă.

Aceasta a precizat că a aderat la PMP ca simplu membru în partid și nu s-a discutat până în prezent ocuparea unei funcții oficiale în cadrul formațiunii.

Elena Udrea a precizat că nu exclude o viitoare candidatură la preşedinţie, însă a subliniat că este nevoie de un singur candidat al dreptei la prezidenţiale.

”Nu voi candida pentru o funcţie de europarlamentar, nu exclud să mă găsesc pe listă, pentru a sprijini Mişcarea Populară”, a mai precizat ea.

”PMP nu este un partid împotriva PDL, ci împotriva actualei puteri”.

Elena Udrea a mai precizat că nu crede că Predoiu ar putea câștiga alegerile prezidențiale.

”Nu cred că domnul Predoiu este un candidat care ar şi câştiga aceste alegeri”, a completat Elena Udrea.
Elena Udrea a fost întrebată dacă s-a consultat cu preşedintele Traian Băsescu înainte de a se înscrie în PMP.

„Fix înainte să fac această mişcare nu, însă în trecut au fost astfel de discuţii, iar domnul preşedinte Traian Băsescu ne-a atras atenţia că este un proiect greu, că este un proiect în care vii să munceşti şi în care rezultatele depind doar de cât de multă pasiune depui, de cât de determinat eşti şi de cât de multă bunăvoinţă ai, adică exact ceea ce îmi doresc eu să fac în politică, aşa că mi-am spus că acesta e locul meu”, a răspuns Elena Udrea.

Elena Udrea, despre înscrierea în Partidul Mișcarea Populară

Urmăriți B1TV.ro și pe
`