Nouă plângere penală împotriva lui Strauss-Kahn, pentru viol

Nouă plângere penală împotriva lui Strauss-Kahn, pentru viol
Scriitoarea și jurnalista franceză Tristane Banon va depune, marți, o plângere penală împotriva fostului șef FMI Dominique Strauss-Kahn, pentru viol, conform Reuters.Aceasta îl acuză pe francez că ar fi...

Scriitoarea și jurnalista franceză Tristane Banon va depune, marți, o plângere penală împotriva fostului șef FMI Dominique Strauss-Kahn, pentru viol, conform Reuters.

Aceasta îl acuză pe francez că ar fi încercat să o violeze, în 2002. Plângerea vine într-un moment foarte prost pentru fostul șef FMI, care a fost de curând eliberat din arestul la domiciliu, după ce judecătorii au început să se îndoiască tot mai mult de acuzațiile presupusei menajere violate de acesta.

Incidentul s-ar fi petrecut în timpul unui interviu, Banon povestind întâmplarea și la TV, în 2002. Aceasta a detaliat lupta ce a avut loc între ea și Strauss-Kahn, francezul reușind să o pună la pământ și să îi desfacă sutienul.

Jurnalista a decis atunci să nu depună plângere, acuzând presa că ar fi mușamalizat povestea, însă se pare că din prisma ultimelor eveniment s-a răzgânditn și îl va obliga pe Strauss-Kahn să se apare în fața instanței, pentru acuzația de viol, a doua oară consecutiv.

Una dintre victimele lui Strauss-Kahn rupe tăcerea

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_8428').select();" id="embed_text_8428" />

Urmăriți B1TV.ro și pe
`