Marian Vanghelie: ”M-au sunat profesori universitari și mi-au spus că nu am greșit cu verbul a ejacula”

Marian Vanghelie: ”M-au sunat profesori universitari și mi-au spus că nu am greșit cu verbul a ejacula”

După ce a descris, săptămâna trecută, în stilul caracteristic calitățile de care trebuie să beneficieze liderul organizației PSD București, Marian Vanghelie se apără și spune că a fost sunat de câțiva profesori universitari, care i-au spus ca nu a greșit și că verbul „a ejacula” are mai multe înțelesuri.

„Acum câteva seri, la postul B1, am zis “ejaculat” în loc de “ejectat”. Ce să zic… e o frază populară…M-au sunat câţiva profesori universitari şi mi-au spus că nu am greşit. “A ejacula” nu înseamnă numai…unde se duce omu’ cu mintea. Are mai multe sensuri”, a spus fostul lider al PSD București pentru Libertatea.

Întrebat dacă are Victor Ponta șanse să-l înlăture din partid, Vanghelie a declarat ferm că deține o funcție special, pe viață, pe care nu are cum să i-o ia nimeni.

„Cu ejaculat, fără ejaculat, aici e vorba de funcţie. Eu ocup o funcţie specială în PSD. Funcţia se numeşte Marian Vanghelie și o am pe viaţă. Nu prea are cum să mi-o ia altcineva”, a mai spus Marian Vanghelie.

Invitat, luni, la Evenimentul Zilei, Marian Vanghelie, a afirmat: „La PSD București nu poate fi un pămpălău, te ejaculează imediat!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`