Traian Băsescu, în Israel: Avem domenii de excelentă colaborare (VIDEO)

Traian Băsescu, în Israel: Avem domenii de excelentă colaborare (VIDEO)
Foto: presidency.ro

Președintele Traian Băsescu a declarat, luni, în Israel, unde se află pentru a se întâlni cu omologul său israelian, că între România și această țară există domenii în care există o colaborare ”excelentă”.

”În ceea ce privește relația bilaterală o să vă spun un lucru care pare lipsit de importanță. Lângă locuința mea din București e o grădină în care se poate servi masa în weekend și unde întâlnesc grupuri de israelieni care vizitează România. E o plăcere penru mine să petrec o oră, două cu cei care ne vizitează”, a declarat președintele.

”Avem domenii de excelentă colaborare: tehnica militară, lupta anti-teroristă, combaterea crimei transfrontaliere”, a afirmat Băsescu.

”Cele peste 6.200 firme israeliene reprezintă investiții ale oamenilor de afaceri israelieni în dezvoltarea României. Vor deschide noi orizonturi pentru cooperarea dintre România și Israel”, a completat șeful statului.

Traian Băsescu se află luni în Israel pentru a se întâlni atât cu preşedintele israelian Shimon Peres, cât şi cu liderul palestinian, Mahmoud Abbas. Oficialii vor discuta despre relaţiile bilaterale, dar şi despre cooperarea împotriva terorismului.
 

Traian Băsescu, în Israel

Urmăriți B1TV.ro și pe
`