Victor Spirescu, imigrantul român devenit celebru în Marea Britanie, a dispărut fără urmă

Victor Spirescu, imigrantul român devenit celebru în Marea Britanie, a dispărut fără urmă
Foto: onenewspage.us

Românul Victor Spirescu, primul imigrant care a venit în Marea Britanie să lucreze după ridicarea restricțiilor de pe piața muncii, a dispărut fără urmă.

Acesta a renunțat de bunăvoie la locul de muncă, spun foștii săi colegi de la spălătoria auto, citați de Daily Mail.

Angajaţii de la spălătoria auto din Biggleswade, comitatul Bedfordshire, au povestit că românul Victor Spirescu s-a întors după prima zi de muncă în apartamentul în care locuia împreună cu colegii săi, şi-a făcut bagajul, şi-a luat toate lucrurile şi i-a anunţat că pleacă să-şi vadă fratele, aflat la Londra.

„Nu ştim unde se află în acest moment şi nici ce face şi nici poate fi contactat pe telefonul mobil din România, pentru că l-a închis”, au povestit foştii săi colegii.

Ei spun că Victor Spirescu a lucrat o singură zi şi a renunţat la locul de muncă de bunăvoie.

De asemenea, conducerea spălătoriei auto din Biggleswade neagă categoric că românul a fost concediat.

Românul Victor Spirescu, în vârstă de 30 de ani, a ajuns în Marea Britanie la 1 ianuarie, fiind întâmpinat pe Aeroportul Luton de jurnalişti şi de parlamentarul laburist Keith Vaz, preşedintele Comisiei pentru Afaceri Interne din Camera Comunelor.

The Times a scris zilele trecute că șeful său a fost nemulțumit de faptul că vorbea des la telefon cu jurnaliștii și cu familia sa, în timpul programului de muncă.

Presa de la Londra a scris la începutul săptămânii că Victor Spirescu a fost condamnat în 2009 pentru agresarea fostei sale prietene.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`