Silviu Lung a ieșit din spital: „Îmi pare rău, bine era să nu se fi întâmplat”

Silviu Lung a ieșit din spital: „Îmi pare rău, bine era să nu se fi întâmplat”
Foto: adevarul.ro

Fostul portar Silviu Lung a plecat din spital joi și a dat primele declaratii de după accidentul rutier produs ieri, în urma căruia o persoană a murit. Deși a refuzat să fie filmat, fostul portar  le-a povestit jurnaliştilor că regretă cele întâmplate și că va achita cheltuielile de înmormântare. Silviu Lung are dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală pentru că în accident au fost răniți grav şi copiii celui decedat.

Fostul mare fotbalist încă nu îşi revine din şoc. A refuzat să fie filmat însa a stat de vorbă cu jurnaliştii şi le a povestit că regretă enorm cele întâmplate. 

„Vă daţi seama cât de rău îmi pare că a murit un om. Indiferent cine era…Puteam să mor şi eu la fel de bine. Îmi pare rău, bine era să nu se fi întâmplat”, a spus fostul fotbalist.

Silviu Lung a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia o persoană a murit, iar alte două au suferit traumatisme craniene. În urma impactului, şi fostul mare portar a fost lovit la nas şi la frunte. Maşina care a intrat pe contrasens era condusă de Silviu Lung.

Silviu Lung a strâns ca jucător 77 de selecţii la echipa naţională, iar acum este antrenor la CSU Craiova.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`