Japonia: Un violator a fost arestat în direct, în faţa camerelor de luat vederi, după ce a fost căutat de 4.000 de polițiști

Japonia: Un violator a fost arestat în direct, în faţa camerelor de luat vederi, după ce a fost căutat de 4.000 de polițiști
Foto: bbc.co.uk

Un presupus violator a fost arestat în direct, în faţa camerelor de luat vederi, joi, în apropiere de Tokyo.

Acțiunea are loc după o urmărire care a durat două zile şi a mobilizat 4.000 de poliţişti, 900 de vehicule, elicoptere, nave şi câini special antrenaţi, relatează AFP.

Yuta Sugimoto, de 20 de ani, suspectat că a participat la violarea colectivă a unei femei la Kawasaki, oraş vecin cu Tokyo, la 2 ianuarie, a reuşit să fugă de lângă agenţii care îl duceau la biroul procurorului.

Poliţia a demarat imediat o masivă urmărire. El a fost arestat la miezul zilei într-o grădină publică din oraşul Yokohama, în apropiere de Kawasaki.

Aproximativ 20 de poliţişti l-au încercuit, în timp ce sena de urmărire a fost filmată dintr-un elicopter de către postul de televiziune NHK.

El a fost dus apoi într-un vehicul de patrulă înmatriculat 007, care a fost acoperit cu o prelată albastră, şi a rămas nemişcat timp de câteva zeci de minute.

Infracțiunile violente sunt destul de rare în Japonia, unde nivelul criminalității este unul dintre cele mai scăzute din lume.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`