Politicienii români își petrec Revelionul cu prietenii sau în sânul familiei

Politicienii români își petrec Revelionul cu prietenii sau în sânul familiei

După Crăciunul petrecut acasă în familie, unii politicienii au ales ca în noaptea de Revelion să petreacă până în zori alături de prieteni.

Este cazul deputatului Mihai Sturzu sau al lui Dan Cristian Popescu, care îşi serbează chiar ziua de naştere la trecerea dintre ani. Sunt însă şi excepţii, precum ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, deputatul PDL Mircea Toader sau Eugen Tomac, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, care vor sărbători noaptea de Revelion în familie.

Politicienii mai tineri aleg ca în noaptea de Revelion să petreacă până în zori alături de prieteni, la munte sau la petreceri organizate în Capitală. Deputatul Dan Cristian Popescu îşi serbează chiar ziua de naştere pe data de 31 decembrie.

„E o şansă foarte mare să îl fac chiar la serviciu, în sensul că sunt invitat de nişte prieteni la revelionul organizat la Palatul Parlamentului. Revelionul este special pentru mine pentru că este ziua mea de naștere. Deci am tradiția că îmi serbez ziua de naștere”, a declarat Dan Cristian Popescu.

„De revelion fac ce fac de aproape 18 ani în noaptea de Revelion și anume petrec alături de colegii mei Dana și Florin din trupa HiQ și alături de mii de oameni care sunt în fața scenelor pe unde noi avem concerte”, a declarat Mihai Sturzu. 

Sunt însă și politicenii care aleg să-şi petreacă noaptea dintre ani acasă, în sânul familiei.

Printre parlamentarii care au ales destinaţii inedite se numără senatorul Vasilica Miron care va petrece noaptea dintre ani în Australia.

Cum petrec politicienii Revelionul

Urmăriți B1TV.ro și pe
`