Crin Antonescu, după ce premierul l-a asemănat cu Traian Băsescu: Ponta a îndeplinit foarte cuminte sarcinile trasate de președinte

Crin Antonescu, după ce premierul l-a asemănat cu Traian Băsescu: Ponta a îndeplinit foarte cuminte sarcinile trasate de președinte

Liderul PNL Crin Antonescu a sugerat, miercuri, în cadrul emisiunii „Sub semnul întrebării” de pe B1 TV că este deranjat de faptul că președintele a promulgat bugetul de stat, odată cu compromisul făcut de premier referitor la acciza pe carburanți. 

Acesta a comentat și afirmația făcută de premierul Ponta, care a declarat că „în ultima perioadă, Antonescu e tot un fel de Traian Băsescu”.

„Eu am o proastă părere despre activitatea și roadele politice ale activității lui Băsescu. Dar dacă mă uit cât de cuminte a îndeplinit domnul Ponta sarcinile trasate de Băsescu, aș putea să mă simt ușor flatat. De exemplu, problema cu accizele”, a spus Antonescu. 

Acesta a mai precizat că nu îl sperie anunțurile privind tatonările PSD-ului față de UDMR pentru o eventuală cooptare la guvernare, pentru că de 3 luni numai astfel de lucruri aude.

„Nu s-a pus nicio secundă în discuție ruperea USL. S-au discutat câteva lucruri despre principiile funcționării unui guvern de coaliție. Nu mă preocupă aceste chestiuni, de 3 luni suntem anunțați în fiecare seară că PSD are la dispoziție o altă majoritate parlamentară. Adică, și dacă te sperii prima dată, după aceea te obișnuiești”, a spus Antonescu.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că în ultima perioadă liderul PNL Crin Antonescu este „tot un fel de Băsescu”, în sensul că este conflictual şi se ceartă şi cu aliaţii şi cu adversarii, implicându-se în războaie care nu ţin de un candidat la prezidenţiale.

Vezi aici ediția completă a emisiunii „Sub semnul întrebării”.

Antonescu: Ponta a îndeplinit foarte cuminte sarcinile trasate de președinte

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
11:39 - Ilinca Vandici a comentat noua relație a lui Dorian Popa: „Pe tine te-au prins paparazzi sau te-a filmat cineva pe sub masă”
11:37 - Gabriel Zetea, întrebat despre o eventuală guvernare cu USR: Singurul lucru pe care PSD îl exclude este o colaborare cu AUR, cu Șoșoacă / Sub nicio formă nu excludem PNL (VIDEO)
11:20 - Un mega meteorit a căzut pe fundul oceanului și a fiert apele de pe suprafața Pământului, acum trei miliarde de ani
11:14 - Alexandru Murau (PNL) susține că PSD a lansat o strategie pentru „mutarea a 10-20 de voturi/secție de votare pentru Simion” ca să îl ducă în turul 2 la prezidențiale
11:03 - Care a fost de fapt relația dintre Nadia Comăneci și Benone Sinulescu. Soția regretatului artist a mărturisit tot
10:56 - Șeful ONU ar urma să meargă în Rusia pentru o întâlnire cu Vladimir Putin. Ucraina condamnă vizita
10:40 - Marcel Ciolacu a dezvăluit cu ce echipă ține: Primul pahar de vin cu tata l-am băut într-un pahar cu Steaua / Una dintre bucuriile mele e că Dinamo a rămas în prima ligă
10:36 - Prima ninsoare din București va avea loc mult mai devreme decât ne-am aștepta. Ce spun meteorologii
10:25 - Imaginile șocante cu Angelina Jolie stârnesc în continuare reacții pe rețelele de socializare: „Ce, Doamne, se întâmplă cu venele ei?” și „Dacă aș fi asistentă m-aș năpusti să-i recoltez sânge”
10:03 - Care este orașul cu „cel mai lung bar din lume”? Este cunoscut pentru o băutură renumită