Elena Udrea: Miza scandalului dintre Ponta și Antonescu sunt alegerile din 2014

Elena Udrea: Miza scandalului dintre Ponta și Antonescu sunt alegerile din 2014

Miza certurilor izbucnite între copreședinții USL, Victor Ponta și Crin Antonescu, sunt alegerile din 2014, a explicat, miercuri, în cadrul emisiunii ”Evenimentul Zilei”, difuzată de B1 TV, deputatul PDL Elena Udrea.

”O țară întreagă stă paralizată și se uită la disputa sterilă dintre partidele care guvernează. Când se ceartă în interiorul unei coaliții de 70% în Parlament, partidele care ar putea să guverneze liniștite, să se ocupe de probleme oamenilor, ele se ceartă și se bat pe putere, pe funcții, dar știm cu toții că miza este ce va fi în 2014. Un popor întreg stă și se uită la scandalul din USL și se gândește, probabil, la ce îi așteaptă din 2014”, a comentat Udrea. 

Fostul ministru al Turismului a reiterat ideea că Ponta va candida la președinție din partea PSD, așa cum a mai spus-o la începutul formării USL. 

”Mi-am adus aminte că abia ce venise PSD-ul la putere și eu am spus atunci că Ponta va candida la președinție. Când lucrurile mergeau bine, USL-ul știa că este candidat Antonescu. Eu am spus, cunoscându-l pe Victor Ponta, că el va candida din partea PSD și că nu va exista un candidat al USL. Ne apropiem de acest moment, aceasta este miza. Dorința de a controla puterea”, a spus aceasta. 

Totuși, Udrea consideră că Ponta s-ar putea retrage din această bătălie dacă va observa că scade în sondaje, de frica de a nu pierde totul.

”Cred că PSD va veni cu candidat propriu, este o nuanțare. Am mai spus și pe parcurs că, dacă Victor Ponta va începe să scadă, ca urmare a proastei guvernări, și încrederea în el va scădea și atunci probabil nu va mai candida în decembrie. PSD-ul stă momentan cu Victor Ponta, cel mai bine. Azi că spun că va candida el, dar dacă după trecerea iernii va fi evaluat corect, nici el nu va risca să meargă să piardă bătălia pentru prezidențiale căci atunci va pierde tot”, a conchis Elena Udrea.

Udrea, despre scandalul dintre Ponta şi Antonescu

Urmăriți B1TV.ro și pe
`