Rareş Bogdan îşi retrage candidatura de la şefia TVR, după ce în Parlament nu a putut fi validat

Rareş Bogdan îşi retrage candidatura de la şefia TVR, după ce în Parlament nu a putut fi validat
Foto: B1 TV

Rareş Bogdan, propus de PNL pentru poziția de președinte director general interimar al TVR, a anunțat marți că își retrage candidatura pentru această poziție, după ce în plenul celor două Camere ale Parlamentului nu au fost întrunite voturile necesare pentru a fi validat.

„A fost războiul politic dintre PNL şi PSD. Dacă cei de la PSD aşa consideră… Eu vă pot spune acum că nu voi veni pe 30, nu mă interesează să mă tot plimb la Parlament. Am treabă, nu vin pe 30, am terminat”, a afirmat Rareş Bogdan.

Întrebat dacă își retrage candidatura pentru șefia TVR, acesta a spus că da.

El a fost întrebat dacă îşi retrage candidatura pentru şefia TVR.

„Absolut, e o bătaie de joc. Deci, parlamentarii României au dovedit încă o dată, cei din PSD şi din PDL au făcut o alianţă, o coaliţie ad-hoc, nu mă aşteptam de la UDMR, le mulţumesc celor trei care au votat pentru mine”, a mai precizat Bogdan.

El i-a mulţumit lui Gabriel Oprea şi UNPR, parlamentarilor PPDD şi PNL, care i-ar fi acordat votul în plenul Parlamentului.

Rareş Bogdan a mai afirmat că a vorbit cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, după votul din Parlament şi acesta „era negru, era supărat, a considerat că Victor Ponta nu a respectat înţelegerea”.

Rareș Bogdan renunță la candidatura sa în fruntea TVR

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
11:39 - Ilinca Vandici a comentat noua relație a lui Dorian Popa: „Pe tine te-au prins paparazzi sau te-a filmat cineva pe sub masă”
11:37 - Gabriel Zetea, întrebat despre o eventuală guvernare cu USR: Singurul lucru pe care PSD îl exclude este o colaborare cu AUR, cu Șoșoacă / Sub nicio formă nu excludem PNL (VIDEO)
11:20 - Un mega meteorit a căzut pe fundul oceanului și a fiert apele de pe suprafața Pământului, acum trei miliarde de ani
11:14 - Alexandru Murau (PNL) susține că PSD a lansat o strategie pentru „mutarea a 10-20 de voturi/secție de votare pentru Simion” ca să îl ducă în turul 2 la prezidențiale
11:03 - Care a fost de fapt relația dintre Nadia Comăneci și Benone Sinulescu. Soția regretatului artist a mărturisit tot
10:56 - Șeful ONU ar urma să meargă în Rusia pentru o întâlnire cu Vladimir Putin. Ucraina condamnă vizita
10:40 - Marcel Ciolacu a dezvăluit cu ce echipă ține: Primul pahar de vin cu tata l-am băut într-un pahar cu Steaua / Una dintre bucuriile mele e că Dinamo a rămas în prima ligă
10:36 - Prima ninsoare din București va avea loc mult mai devreme decât ne-am aștepta. Ce spun meteorologii
10:25 - Imaginile șocante cu Angelina Jolie stârnesc în continuare reacții pe rețelele de socializare: „Ce, Doamne, se întâmplă cu venele ei?” și „Dacă aș fi asistentă m-aș năpusti să-i recoltez sânge”
10:03 - Care este orașul cu „cel mai lung bar din lume”? Este cunoscut pentru o băutură renumită