Mircea Geoană: Alegerile europene vor fi un test al adevărului

Mircea Geoană: Alegerile europene vor fi un test al adevărului
Foto: ziuanews.ro

„Propunerea PNL, formală sau nu, privind candidatura pe liste comune cu PSD la alegerile europene nu are cum să fie nici serioasă și nici credibilă”, afirmă Mircea Geoană, într-un comunicat de presă.

Senatorul PSD argumentează că Parlamentul European este structurat pe grupuri parlamentare ce țin de ideologiile fiecărui partid.

„Așa este peste tot în Europa, iar România nu poate fi o struțo-cămilă în fața partenerilor europeni”, completează acesta.

„În al doilea rând, alegerile europene vor reprezenta un test al adevărului. Și pentru PNL e bine să vadă cât valorează pe picioare proprii și cât de mult din faimoasa paritate se confirmă prin vot popular. Nu trebuie să le fie frică să meargă în fața cetățenilor și să fie judecați pentru ceea ce au făcut sau nu pentru oameni, așa cum vom face cu toții”, mai spune Mircea Geoană, citat de Agerpres.

În final, senatorul PSD spune că ar fi bine ca „PNL să renunțe la acest jos de-a alba-neagra”.

„Nu poți să te opui fiecărui proiect propus de Guvern, deși ești la fel de implicat în luarea deciziilor, și apoi să-i ceri PSD-ului să te mai ajute o dată”, încheie Geoană.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`