Ponta: Președintele comisiei ”Călărași” va fi probabil Eugen Nicolicea

Ponta: Președintele comisiei ”Călărași” va fi probabil Eugen Nicolicea

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, în urma unei discuţii în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor cu liderii grupurilor PSD, că deputatul Eugen Nicolicea va fi „probabil” preşedintele Comisiei de anchetă în cazul Călăraşi.

”S-a făcut o listă de propuși. Sunt trei senatori și trei deputați. Președinte probabil că va fi domnul deputat Nicolicea. Doamna Firea, domnul Șerban Nicolae, domnul deputat Adam, domnul deputat Solomon și domnul senator Fifor”, a explicat președintele PSD. 

”Eu nu mai vreau să vorbesc despre asta. Se formează comisia luni și o să vorbească membrii Parlamentului, nu este treaba Guvernului. Eu vă asigur că tot ceea ce are la dispoziție Guvernul se va pune la dispoziția Comisiei pentru aflarea întregului adevăr”, a continuat Ponta. 

Întrebat despre propunerea făcută de Crin Antonescu, ca Ilie Sârbu să prezideze comisia, Ponta a replicat: ”Când o să fie șef la PSD, o să facă propuneri. Eu nu fac propuneri la PNL, nici domnia sa la PSD și important este faptul că domnul Antonescu a înțeles importanța comisiei și o sprijină”.

Ponta: Nicolicea, posibil președinte al Comisiei Călărași

Urmăriți B1TV.ro și pe
`