George Scutaru neagă afirmațiile lui Ponta: PNL nu și-a dat acordul pe comisia ”Călărași” până în prezent

George Scutaru neagă afirmațiile lui Ponta: PNL nu și-a dat acordul pe comisia ”Călărași” până în prezent

Liderul deputaților PNL, George Scutaru, a declarat, miercuri, că partidul pe care îl reprezintă nu și-a dat acordul pe comisia ”Călărași”, fiind mandatat de Crin Antonescu să facă această declarație.

Aceasta este poziția oficială de moment a PNL, liberalii precizând că sunt dispuși să discute înființarea acestei comisii de anchetă în cadrul USL.

„În ceea ce priveşte comisia de anchetă, ieri (luni – n.r.) noi nu am avut nicio discuţie pe acest subiect. Şi, până în prezent, subliniez acest lucru, nu există un acord al PNL pentru această comisie. Suntem dispuşi, suntem deschişi să discutăm acest subiect, dar acest subiect poate fi discutat numai în USL. Nu este o decizie care se ia la nivelul grupurilor parlamentare, este vorba de o decizie politică. Deci, nu există în acest moment un acord, dar suntem deschişi să discutăm acest subiect, e firesc, ca între parteneri în USL”, a spus Scutaru, într-o conferinţă de presă.

Premierul Ponta anunțase marți că a discutat cu toți liderii grupurilor parlamentare, chiar și cu liderul PNL Crin Antonescu, și spunea că a obținut acordul tuturor pentru înființarea comisiei.

De asemenea, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, că a „văzut că şi PNL susţine proiectul” de înfiinţare a unei comisii comune privind „cazul Călăraşi”.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`