Laurențiu Mironescu, activ pe Facebook. Vezi ce a scris fostul secretar general în MAI

Laurențiu Mironescu, activ pe Facebook. Vezi ce a scris fostul secretar general în MAI

Eliberat miercuri noaptea din arestul Direcției de Cercetări Penale, fostul secretar general în MAI Laurențiu Mironescu a intrat pe contul de Facebook, unde a postat câteva cuvinte ironice: „Ştiam eu de ce nu mi-am trecut poziţia de la MAI în profil…“,a scris Mironescu pe pagina sa, făcând referire la faptul că a fost destituit la nici șase luni de la numirea în funcția din Ministerul Administrației și Internelor, potrivit Adevărul.

Laurenţiu Mironescu a fost demis din funcția de secretar general MAI, după ce ministrul Traian Igaș a făcut o solicitare în acest sens premierului Emil Boc, în urmă cu o lună, chiar în ziua în care mascații au descins în locuința sa, după ce procurorii DNA au adunat probe care arătau importuri ilegale în Portul Constanța.

Pe pagina sa de socializare Laurenţiu Mironescu apare ca fiind director al CERONAV.

Mironescu s-a întors, joi, la locuința sa din Eforie, după ce a fost eliberat din arest miercuri noaptea, de Înalta Curte de Casație și Justiție.

„Sunt mulțumit pentru decizia luată. Mi-a dat încredere că există justiție în România. Sunt primul interesat să spulber semnul de întrebare care s-a ridicat asupra carierei mele. Mă bucur că a fost respins recursul pentru a putea fi cercetat în stare de libertate. Eu sunt nevinovat, nevinovăția mea se va dovedi în foarte scurt timp”, a declarat Mironescu la eliberarea din arest.

În dosarul importurilor ilegale din Portul Constanța, Laurențiu Mironescu este acuzat atât de constituirea și sprijinirea sub orice formă a unui grup infracțional organizat, cât și de trafic de influență.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`