New York: Bebeluș mort, găsit în geanta unei tinere suspectate de furt, la ieşirea dintr-un magazin

New York: Bebeluș mort, găsit în geanta unei tinere suspectate de furt, la ieşirea dintr-un magazin
Două adolescente, suspectate de furt, au fost oprite la ieșirea dintr-un magazin Victoria`s Secret din New York. Angajații magazinului au rămas uimiți când au descoperit în geanta uneia dintre fete, un bebeluș...

Două adolescente, suspectate de furt, au fost oprite la ieșirea dintr-un magazin Victoria`s Secret din New York. Angajații magazinului au rămas uimiți când au descoperit în geanta uneia dintre fete, un bebeluș mort, relatează CBS New York.

Fetele, ambele în vârstă de 17 ani, au fost oprite de gardieni, iar din geanta uneia venea un miros urât, a afirmat poliţia. Atunci, una dintre ele a mărturisit că are „în geantă un bebeluş”.

Gardianul a chemat poliţia, iar fata le-a spus ulterior poliţiştilor că a născut miercuri şi că nu a ştiut ce să facă cu fetusul, care avea doar cinci sau şase luni, potrivit poliţiei.

Bebeluşul, despre care se crede că ar fi băiat, va fi supus unei autopsii pentru a se stabili dacă s-a născut mort sau viu şi care a fost cauza decesului. Rezultatele autopsiei sunt aşteptate vineri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`