Ședință de urgență la Primăria Capitalei, după cutremurul de 5,5

Ședință de urgență la Primăria Capitalei, după cutremurul de 5,5
Foto: qmagazine.ro

Primarul general Sorin Oprescu a convocat, duminică dimineaţa, o şedinţă de urgență în urma cutremurului de 5,5 produs în județul Vrancea.

Ședința de urgență a început la ora 8.30, cu participarea tuturor structurilor de conducere ale Bucureștiului, de la Poliția Locală până la utilități publice, a declarat viceprimarul Capitalei, Marcel Nicolaescu.

„S-au discutat procedurile care trebuie aplicate în astfel de situaţii şi au fost verificate dispeceratele direcţiilor operative (Dispeceratul Integrat de Urgenţă din cadrul PMB, Apa Nova, Administraţia Străzilor, RADET, RATB etc.) astfel încât autoritatea locală să poată acţiona în timp cât mai scurt în cazul unei situaţii de urgenţă”, informează un comunicat al Primăriei Capitalei, citat de Agerpres.

Un seism cu magnitudinea 5,5 grade pe scara Richter s-a produs în această noapte în zona Vrancei, transmite Institutul Naţional de Fizică a Pământului.

Cutremurul s-a produs la o adâncime de 134 de kilometri, la ora 4,37, ora României, şi a fost resimţit în mai multe oraşe din ţară, printre care şi Bucureşti.
 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`