Provident oferă acum împrumuturi rapide şi în Bulgaria

Provident oferă acum împrumuturi rapide şi în Bulgaria

(P) In momentele in care banii stau in calea dorintelor tale, accesul la imprumuturi rapide poate sa fie un ajutor important. La Provident intelegem ce inseamna sa ai nevoie de un sprijin financiar si suntem acolo de fiecare data cand ai nevoie. Suntem bucurosi ca putem sa iti oferim banii necesari si sa gasim impreuna o solutie adaptata nevoilor tale. Ca parte a grupului britanic International Personal Finance (IPF) avem o experienta de peste 130 de ani în furnizarea de credite de consum la domiciliu. Cu peste 2,4 milioane de clienti in 8 tari pe doua continente, suntem cea mai la indemana solutie pentru a obtine banii de care ai nevoie, rapid si simplu.

Din luna septembrie Provident  este prezent si in Bulgaria cu speranta ca vom putea ajuta cat mai multe  persoane in urmatorul an sa-si indeplineasca micile visuri sau sa isi realizeze planurile. Primul pas a fost inaugurarea sucursalei de la Sofia in prezenta domnului Gerard Ryan, CEO-ul grupului IPF.

In Romania, Provident are acum  800 de angajati si este alaturi de clientii sai prin cei  3800 de agenti din peste 70 de orase.

Este simplu sa obtii banii de care ai nevoie de la Provident. Daca esti interesat de credite online trebuie doar sa completezi formularul de imprumut de pe site si te sunam noi. Poti primi un imprumut intre  500 si la 3500 de lei fara giranti sau garantii materiale iar daca optezi si pentru serviciul suplimentar de gestionare la domiciliu a creditului primesti banii in 48 de ore, chiar la tine acasa.   

Powered by SEO monitor 

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
00:11 - Aproape 80 de oameni au murit, după ce feribotul pe care se aflau s-a scufundat. Vasul cu o capacitate de 80 de persoane transporta 278
23:53 - Joe Biden spune că, în locul Israelului, ar evita să atace câmpurile petroliere din Iran: „M-aș gândi la alte alternative”
23:42 - Alimentul care, consumat în exces, afectează imunitatea și accelerează procesul de îmbătrânire. Specialiștii trag un semnal de alarmă
23:31 - Rusia urmează să îi scoată pe talibani de pe lista organizațiilor teroriste. Serghei Lavrov cere Occidentului să ridice restricțiile care îi vizează pe aceștia
23:09 - Autoutilitară cuprinsă de flăcări în municipiul Suceava. De la ce ar fi pornit incendiul
23:06 - Incident la un liceu din Arad. O profesoară a rămas inconștientă minute bune, după ce o bucată de tencuială i-a căzut în cap
22:44 - Oana Florea: PNL, un partener cu care s-a putut negocia punctual orice măsură și a existat comunicare până când Iohannis a început să își bage coada în coaliție. Viitorul lui job e mai important decât stabilitatea țării (VIDEO)
22:18 - Volodimir Zelenski s-a întâlnit cu soldații care luptă în regiunea Kursk a Rusiei. Președintele Ucrainei, în vizită în Sumî, regiune din zona de graniță (FOTO, VIDEO)
22:15 - Scandal monstru la Spitalul Colentina, din Capitală. Ce ar fi pățit un pacient internat acolo
21:58 - Cristina Prună (USR): Cred că asta îl vulnerabilizează pe Mircea Geoană! Trebuie să fie mai clar și să lămurească lucrurile acestea (VIDEO)