Avocatul Victor Teodorescu, arestat în cazul asasinatului la comandă al soției

Avocatul Victor Teodorescu, arestat în cazul asasinatului la comandă al soției
Foto: exclusivnews.ro

Avocatul brașovean Victor Teodorescu a primit, joi, mandat de arestare pentru 29 de zile, pentru dosarul în care este acuzat că ar fi comandat uciderea soției sale.  Fostul procuror a depus recurs la hotărârea instanţei, anunţă mediafax.

Curtea de Apel București a decis judecarea în stare de arest a fostului procuror care este acuzat că în perioada 1-29 aprilie ar fi plănuit uciderea acesteia pentru a putea încasa asigurarea de viață a acesteia și a avea acces la sumele depuse în conturile femeii.

Miercuri, procurorii de la Secția de Urmăriri Penale de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au dispus începerea urmăririi penale a avocatului Victor Teodorescu, cu acuzaţia de instigare la omor calificat.

Procurorii l-au reţinut ieri pe Teodorescu şi au înaintat Curţii de Apel Bucureşti propunerea de arestare preventivă a acestuia pentru 29 de zile. Cererea a fost admisă de judecători.

Potrivit probatoriului Teodorescu l-a convins pe Erwin Victor Preşmereanu să o ucidă pe soţia sa. Pe 29 martie 2011 Premereșteanu a ucis-o pe soția lui Teodorescu.

Violeta Teodorescu, în vârstă de 45 de ani, soţia avocatului braşovean, a fost găsită moartă în locuinţa sa, în 29 martie. Femeia fusese înjunghiată cu un cuţit în gât de 25 de ori, iar la cap avea 15 lovituri cu un corp dur.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`