Dragnea: Parlamentarii care se opun proiectului Roșia Montană să rostească toate motivele, poate sunt lucruri care ne-au scăpat

Dragnea: Parlamentarii care se opun proiectului Roșia Montană să rostească toate motivele, poate sunt lucruri care ne-au scăpat

Vicepremierul Liviu Dragnea a vorbit, marți, despre proiectul de lege privind exploatarea de la Roșia Montană, cerându-le parlamentarilor care au sesizat Curtea Constituțională pe acest subiect să spună toate motivele pe care le au împotrivă pentru ca acest proiect să poată fi modificat.

”Este important ca cei care se opun proiectului să spună toate motivele. Ele pot fi cauze serioase care nouă ne-au scăpat. Proiectul este foarte important. Comisia specială are un rol foarte important pentru că ea trebuie să prezinte un raport pe marginea acestui proiect de lege și să dea posibilitatea tuturor parlamentarilor să aibă acces la toate informațiile, despre posibilul beneficiu al României, despre problemele legate de mediu, încât toți să voteze în consecință de cauză. Sperăm ca și toți românii să aibă acces la toate informațiile”, a declarat Dragnea.

Acesta a vorbit și despre situația creată de declarațiile contrarii făcute de copreședinții USL, spunând că relația dintre cei doi este ”destul de bună, destul de normală”, așa cum a fost mereu.

”Chiar dimineață a avut și domnul Victor Ponta o discuție cu domnul Antonescu. Au o relație destul de bună, destul de normală, așa cum au avut-o în permanență. Am convenit să ne vedem în zilele următoare, după ce se întoarce Crin Antonescu”, a continuat vicepremierul.

Întrebat despre o eventuală ruptură a USL-ului, acesta a infirmat și a spus că este vorba doar de ”declarații escaladate una peste alta”.

LivLiviu Dragnea, despre activitatea comisiei speciale privind proiectul Rosia Montana

Embed:

Urmăriți B1TV.ro și pe
`