Un tânăr a murit, iar alţi doi sunt daţi dispăruţi după ce s-au răsturnat cu maşina în râul Mureş

Un tânăr a murit, iar alţi doi sunt daţi dispăruţi după ce s-au răsturnat cu maşina în râul Mureş
Foto: panoramio.com

Un tânăr din Arad a murit, iar alţi doi sunt daţi dispăruţi după ce maşina în care se aflau a căzut în râul Mureş, în noaptea de miercuri spre joi, notează Mediafax.

Accidentul a avut loc la ieşirea din localiatea Pecica, când patru persoane se plimbau într-o maşină pe malul râului Mureş, pe un câmp. Singurul supravieţuitor a declarat poliţiştilor că la început, autovehiculul era condus de proprietar, însă acesta l-a lăsat pe un alt prieten să conducă, deşi nu avea permis.

Deşi tânărul de 22 de ani a reuşit să deschidă o uşă a maşinii în timp ce era în apă şi să înoate până la mal, ceilalţi prieteni au rămas blocaţi în autoturism.
Potrivit poliţiştilor şi pompierilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad, intervenţia a fost extrem de dificilă, din cauza malului foarte abrupt.

“Un pasager a ieşit din maşină, a înotat, iar ceilalţi trei au rămas blocaţi în interiorul vehiculului. Fiind scoasă maşina din apă, a fost găsit un singur cadavru, celelalte două fiind probabil luate de ape”, a declarat Ioan Hajda, comisarul şef de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Arad, citat de sursa menţionată.

În prezent poliţiştii continuă anchetă privind împrejurările accidentului, iar pompieii caută în râul Mureş trupurile celorlalţi pasageri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`