Două noi accidente rutiere în Ungaria în doar 24 de ore: O persoană a decedat, iar alte șase sunt grav rănite

Două noi accidente rutiere în Ungaria în doar 24 de ore: O persoană a decedat, iar alte șase sunt grav rănite
Două noi accidente au avut loc, în decurs de 24 de ore pe autostrăzile din Ungaria, relatează B1 TV.Primul s-a produs sâmbătă noapte când un autoturism cu patru cetăţeni români a intrat pe contrasens, a...

Două noi accidente au avut loc, în decurs de 24 de ore pe autostrăzile din Ungaria, relatează B1 TV.

Primul s-a produs sâmbătă noapte când un autoturism cu patru cetăţeni români a intrat pe contrasens, a rupt parapeţii şi a ajuns într-un şanţ, după ce şoferul a adormit la volan, pe autostrada M43 dintre Szeged şi Mako.

Trei dintre români sunt internaţi la spital, cu răni foarte grave. Familiile lor sunt la faţa locului, acestea aflându-se într-o maşină care îi însoţea.

Oficiul consular păstrează permanent legătura cu cetăţenii români şi cu autorităţile locale şi este pregătit să acorde asistenţă consulară în limita competenţelor„, a precizeazat MAE.

În cursul zilei de duminică un al doilea accident rutier în care au fost implicaţi cetăţeni români s-a produs în Ungaria.

Un român a murit şi alţi doi au fost răniţi grav, în timp ce şoferul a scăpat nevătămat.

Accidentul a avut loc pe raza localităţii Siofok, judeţul Somogy. Autoturismul condus de un cetăţean român circula pe autostrada M7, în direcţia Budapesta – Slovenia, când a intrat frontal într-un camion care circula regulamentar.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`