Liberalii sunt nemulțumiți de miniștrii lor, pe care îi consideră ”sufocați” de către demnitarii din PSD în Guvernul Ponta

Liberalii sunt nemulțumiți de miniștrii lor, pe care îi consideră ”sufocați” de către demnitarii din PSD în Guvernul Ponta

Liberalii se arată nemulțumiți de activitatea miniștrilor PNL în cadrul Guvernului Ponta, potrivit unor surse. Aceasta este atitudinea generală a liberalilor exprimată în cadrul ședinței Biroului Politic Național al PNL, organizată joi la Mamaia.

Liberalul Călin Popescu Tăriceanu este extrem de nemulțumit de activitatea miniștrilor liberali, spunându-i președintelui PNL Crin Antonescu că nu există proiecte la nivel guvernamental care să fie puse în practică și care să poarte insigna și ștampila liberală.

Acesta i-a cerut președintelui liberal, potrivit unor surse, că liberalii nu au proiecte care să ia viață în Guvernul Ponta și a cerut astfel o analiză minuțioasă asupra activității acestora.

Aceleași surse din cadrul partidului au spus că președintele liberal s-a arătat receptiv la aceste observații, spunându-le membrilor PNL că ședința se va extinde atât cât este necesar pentru a se analiza situația miniștrilor liberali și pentru a se trasa linii clare în ceea ce privește agenda acestora în Executiv. Mai mult, Antonescu ar fi spus că se va face o remaniere guvernamentală în cazul în care, într-adevăr, miniștrii nu reușesc să pună în aplicare proiectele propuse de partid.

Mai multe voci din PNL ar susține această atitudine de nemulțumiri, spunând că proiectele liberale sunt sufocate de miniștrii social democrați.

Liberalii, nemultumiti de ministrii PNL

Embed:

Urmăriți B1TV.ro și pe
`