Ovidiu Silaghi, la sediul DNA, pentru audieri în dosarul referendumului din iulie 2012

Ovidiu Silaghi, la sediul DNA, pentru audieri în dosarul referendumului din iulie 2012

Fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi a ajuns miercuri dimineață la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), unde a fost chemat să dea explicaţii în dosarul referendumului din iulie 2012, în care îi apare numele ca urmare a unui autodenunț făcut de Valer Marian.

Ovidiu Silaghi a declarat, la intarea în sediul DNA că nu a manipulat rezultatul referendumului, că nu deţine aparatură de bruiaj precum James Bond şi că nu a primit 200.000 de euro mită de la Nelu Iordache.

„E cea mai proastă glumă pe care am auzit-o în viața mea”, a răspuns Silaghi, referitor la o eventuală mită primită de la Nelu Iordache.

Procurorii vor să afle ce amestec are în dosarul referendumului de demitere a președintelui Traian Băsescu, din 29 iulie 2012.

Numele lui Ovidiu Silaghi apare în denunţul depus la DNA în iulie de senatorul PPDD Valer Marian, fost membru PSD, în care l-a acuzat pe vicepremierul Liviu Dragnea de fraudarea referendumului din 2012 pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

Omul de afaceri Nelu Iordache a dat o declaraţie la DNA, în dosarul lui Ovidiu Silaghi, în care a susţinut că i-ar fi dat acestuia 200.000 de euro, pentru a nu-i fi reziliate contractele, şi că fostul ministru al Transporturilor ar fi folosit un aparat de bruiaj contra interceptărilor.

Silaghi, la DNA, pentru audieri în dosarul referendumului

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`