Mihai Răzvan Ungureanu: Crin Antonescu dă dovadă de ipocrizie politică. Are nevoie de UDMR pentru că îi lipsesc voturile

Mihai Răzvan Ungureanu: Crin Antonescu dă dovadă de ipocrizie politică. Are nevoie de UDMR pentru că îi lipsesc voturile

Liderul partidului Forța Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat marți că președintele PNL, Crin Antonescu dă dovadă de ipocrizie politică atunci când vorba de politica externă a României.

„Eu nu am mai văzut exemplu de versatilitate și ipocrizie politică mai mare și mai ales din partea unui presupus viitor candidat la președinție, care tocmai s-a întors din SUA de la training, cel puțin așa umblă zvonul”, a declarat MRU în cadrul unei declarații de presă.

Acesta susține că interesul arătat de Antonescu privind acest subiect are de fapt ca scop obținerea voturilor din partea UDMR. Liderul PNL a declarat marți că Traian Băsescu nu are cum să declare de la Joseni că asumă vreun leadership, că preşedintele ar fi cauţionat transformarea României în poligon electoral pentru politicieni maghiari şi că încercarea de declanşare a unei cruciade împotriva Budapestei e provincială.

„Acest Pristanda al politici românești are incredibila îndrăzneală de a număra vizite le pe care le-a efectuat în calitate de președinte al Senatului. Dar să-ți arogi meritele relațiilor bune externe pe care România le are cu alte state pe seama faptului că ești din când în când trimis ca înlocuitor mi se pare prea mult. Acest înlocuitor în politica românească brusc se interesează de soarta comunităților românești și maghiare din Harghita și Covasna. Nu l-a văzut nimeni pe acolo. Antonescu are nevoie de UDMR pentru că îi lipsesc voturile”
, a continuat Ungureanu.

Ungureanu: Antonescu dă dovadă de ipocrizie politică. Are nevoie de UDMR pentru că îi lipsesc voturile

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`