Crin Antonescu fură startul la campania prezidențială pentru a demonstra că are susținerea USL

Crin Antonescu fură startul la campania prezidențială pentru a demonstra că are susținerea USL

Mişcare surpriză în USL. Cu 15 luni înainte de alegerile prezidenţiale, la Constanţa va fi organizat un eveniment special, care va marca începerea campaniei prezidenţiabilului Crin Antonescu.

Potrivit jurnaliştilor de la Gândul, liberalii încearcă să elimine prin această mişcare zvonurile privind apariţia unor prezidenţiabili din partea PSD.

Chiar dacă până la alegerile prezidenţiale mai sunt aproximativ 15 luni, liberalii doresc să marcheze faptul că prezidenţiabilul USL este susţinut de toţi partenerii din Uniune. Mai mult, se va insista pe parteneriatul care există între Victor Ponta şi Crin Antonescu.   

Evenimentul va fi organizat de PNL şi „Echipa lui Crin”, dar vor fi invitaţi să participe la el şi social-democraţii şi conservatorii. Pe scenă, alături de Antonescu sunt aşteptaţi liderii PSD şi PC, Victor Ponta şi Daniel Constantin, dar şi alţi lideri social-democraţi.

Show-ul, care va fi dedicat în exclusivitate prezidenţiabilului Crin Antonescu, va avea loc la Sala Sporturilor din Constanţa, organizatorii plănuind să aducă între 2.000 – 2.500 de simpatizanţi.

Fostul consilier prezidenţial din perioada interimatului lui Crin Antonescu, deputatul Radu Zlati, scrie pe blogul personal că Antonescu „începe să-şi clădească, încetul cu încetul, statura unui prezidenţiabil”. El adaugă că prezidenţiabilul Antonescu va încerca să-şi creeze o imagine care să nu se suprapună 100% peste electoratul care a votat „DA” la referendumul pentru demiterea preşedintelui din vara lui 2012.

„Un prezidenţiabil care are tăria convingerilor sale, are puterea de a merge pe drumul său, dar care este mai aşezat, mai puţin vitriolant în expresii, mai concesiv cu greşelile (intenţionate sau nu) ale partenerilor săi. Sunt convins că preşedintele României  Crin Antonescu  va fi, în limitele prerogativelor sale constituţionale, un preşedinte jucător. (…) Toamna lui 2013 ne va oferi, foarte probabil, o rebranduire a mărcii politice Crin Antonescu”, susține Radu Zlati, fost consilier prezidențial.

Înainte de show-ul programat la Casa Sporturilor, liberalii se vor reuni la Constanţa pentru şedinţele Biroului Politic Central şi ale Delegaţiei Permanente. Concomitent, tinerii liberali vor participa la Şcoala de Vară a TNL.

Antonescu da startul la campania pentru prezidentiale, cu 15 luni mai devreme

Embed:

Urmăriți B1TV.ro și pe
`