Israel: Aeroportul din Eilat, închis temporar din cauza unei alerte de securitate

Israel: Aeroportul din Eilat, închis temporar din cauza unei alerte de securitate
UPDATE 21:21: Aeroportul din oraşul Eilat, situat în sudul Israelului, pe litoralul Mării Roşii, la frontiera cu Egiptul şi Iordania, a fost redeschis, joi seară, după ce a fost închis din cauza unor ameninţăr...

UPDATE 21:21: Aeroportul din oraşul Eilat, situat în sudul Israelului, pe litoralul Mării Roşii, la frontiera cu Egiptul şi Iordania, a fost redeschis, joi seară, după ce a fost închis din cauza unor ameninţări de securitate. Armata israeliană nu a oferit detalii despre ameninţarea care a condus la închiderea aeroportului.

Armata israeliană a închis temporar aeroportul din oraşul Eilat, situat în sudul Israelului, la frontiera cu Egiptul şi Iordania, din cauza unor ameninţări de securitate.

Opt avioane care urmau să aterizeze pe acest aeroport au fost redirecţionate, informează Haaretz.

Oraşul Eilat a fost, în ultima vreme, ţinta unor atacuri cu rachete lansate de pe teritoriul Egiptului de grupuri islamiste.

Departamentul de Stat al Statelor Unite a emis o avertizare de călătorie la nivel global, valabilă până la sfârşitul lunii august, pe fondul temerilor privind un complot al reţelei teroriste Al-Qaida, cetăţenii americani fiind îndemnaţi să dea dovadă de vigilenţă în timpul deplasărilor externe.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`