Israel: Un imigrant turc ar fi ucis și decapitat o româncă

Israel: Un imigrant turc ar fi ucis și decapitat o româncă
Un muncitor imigrant turc, în vârstă de 50 de ani, ar fi mărturisit că a omorât o româncă de 45 de ani în Israel, al cărei cadavru decapitat și dezmembrat a fost găsit într-o valiză, sâmbătă. Potrivit...

Un muncitor imigrant turc, în vârstă de 50 de ani, ar fi mărturisit că a omorât o româncă de 45 de ani în Israel, al cărei cadavru decapitat și dezmembrat a fost găsit într-o valiză, sâmbătă.

Potrivit Jerusalem Post, Aydan Demiran a fost arestat marți, în timp ce vroia să se îmbrace într-un avion cu destinația Turcia. 

În timpul interogatoriului, el ar fi mărturisit crima. După ce a strangulat-o, bărbatul a tăiat corpul victimei în bucăţi, pe care le-a pus într-o valiză, pentru a nu fi depistat.Românca a lucrat în Israel ca menajeră în ultimii ani, mai întâi la Haifa, apoi la Tel Aviv, a declarat poliţia.

Cadavrul ei a fost identificat sâmbătă, graţie unor „probe medico-legale găsite la faţa locului”, majoritatea probe de ADN. Poliţia din Tel Aviv a contactat Interpol şi poliţia română pentru a găsi familia victimei, în România. Fiica femeii le-a oferit poliţiştilor numărul ei de telefon din Israel, ceea ce a condus la Demiran.

De asemenea, capul victimei încă nu a fost găsit, dar poliţia susţine că Demiran a oferit informaţii care ar putea conduce la locul unde s-ar afla acesta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`