Autoturisme cuprinse de flăcări în cartierul Titan din Capitală: Incendiul ar fi pornit de la oamenii străzii (VIDEO)

Autoturisme cuprinse de flăcări în cartierul Titan din Capitală: Incendiul ar fi pornit de la oamenii străzii (VIDEO)

Trei autoturisme au fost cuprinse de flăcări într-o parcare din cartierul Titan din Capitală. Locuitorii din zonă susţin că incendiul ar fi pornit de oamenii străzii care locuiau într-o maşină abandonată. Incendiul s-a extins cu repeziciune şi la alte două autoturisme. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă pentru stingerea flăcărilor imense.

Proprietarii maşinilor au fost anunţaţi de un vecin, care a văzut flăcările uriaşe. Au sunat repede la 112, însă pompierii nu au mai putut salva mare lucru.

Unul dintre proprietari a încercat să mute maşina din calea flăcărilor dar nu a reuşit. Imediat, focul s-a extins la un alt autoturism.

O masina dezafectata in care mai dormea cate un om al strazii, probabil ca s-a aprins de la ce aveau in masina, si de acolo s-a aprins masina cealalta, proprietarul a vrut sa o scoata dar probabil ca nu a mai apucat, de la ailalta cealalta.

Pericolul extinderii incendiului la maşinile parcate în apropierea celor afectate a existat pe tot parcursul intervenţiei echipajelor de pompieri.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili dacă focul a fost pus intenţionat.

Autoturisme cuprinse de flăcări în Capitală

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie