Coperta cărții semnate de femeia violată de Roman Polanski, realizată chiar de regizorul polonez

Coperta cărții semnate de femeia violată de Roman Polanski, realizată chiar de regizorul polonez
Samantha Geimer, femeia care în urmă cu mai bine de trei decenii a fost violată de cunoscut regizor Roman Polanski și-a lansat un volum de memorii despre acel moment tragic din viața sa, iar ironia face ca romanul...

Samantha Geimer, femeia care în urmă cu mai bine de trei decenii a fost violată de cunoscut regizor Roman Polanski și-a lansat un volum de memorii despre acel moment tragic din viața sa, iar ironia face ca romanul să aibă pe copertă o fotografie pe care polonezul i-a făcut-o înainte de viol.

Samantha a fost violată de către Polanski când avea doar 13 ani, lansând cartea ”The Girl: A Life in the Shadow of Roman Polanski” la vârsta de 50 de ani.                

Colecția sa de memorii însă este copertată cu o fotografie reprezentând un portret intim al acesteia, realizat pe 20 februarie 1977, cu trei săptămâni înainte ca Polanski să o fi drogat și să fi abuzat de ea, scrie Hollywood Reporter

Mai mult, fotografia a fost realizată chiar de Polanski, în timpul unei ședințe foto în care tinerei i s-a cerut să pozeze chiar topless pentru el.

Folosirea acestei fotografii face parte chiar din strategia lui Geimer de a-și face auzită povestea, femeia dorind să facă publică o imagine a sa înainte de evenimentul care i-a marcat întreaga viață.

Scandalul sexual care a izbucnit în anii ’70, în care regizorul Roman Polanski era acuzat de pedofilie și viol, s-a stins oarecum în momentul în care cineastul a fugit din SUA în Franța, după ce s-a declarat vinovat în fața instanței de acuzațiile care i se aduceau.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`