Tratament cosmetic cu melci vii care se tărâsc pe fața clientelor, noua modă în saloanele din Japonia (VIDEO)

Tratament cosmetic cu melci vii care se tărâsc pe fața clientelor, noua modă în saloanele din Japonia (VIDEO)
O tendință bizară în domeniul frumuseții ia amploare în Japonia. Un salon din Tokyo le oferă clientelor posbilitatea de beneficia, pentru suma de 200 de euro, de un tratament facial cu melci vii. Tot ce trebuie ...

O tendință bizară în domeniul frumuseții ia amploare în Japonia. Un salon din Tokyo le oferă clientelor posbilitatea de beneficia, pentru suma de 200 de euro, de un tratament facial cu melci vii.

Tot ce trebuie să facă este să se întindă pe spate și să lase moluștele să se târască pe pielea lor, lăsând o urmă de mâzgă în urma lor, scrie The Sun.

Managerii de la salon susțin că mâzga melcului este plină de proteine​​, antioxidanți și acid hialuronic, care ajută la hidratarea pielii, reduc inflamația și îndepărtează pielea moartă.

În timp ce mulți strâmbă din nas la o asemenea practică, japonezele stau la coadă pentru a încerca acest tratament bizar.

O clientă fericită a spus: „Puteți simți melcii în timp ce se mișcă pe față. La început e surprinzător, dar de fapt e destul de frumos”.

Tratament facial cu melci

Embed:
Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`