Publicația The Independent concediază 27 de oameni într-o încercare de a restructura operațiunile din print

Publicația The Independent concediază 27 de oameni într-o încercare de a restructura operațiunile din print
Un număr de 27 de angajați din totalul de 190 ai publicației britanice The Independent își vor pierde locul de muncă, scrie The Guardian. Persoanele care vor fi concediate, într-o încercare a publicației de a...

Un număr de 27 de angajați din totalul de 190 ai publicației britanice The Independent își vor pierde locul de muncă, scrie The Guardian.

Persoanele care vor fi concediate, într-o încercare a publicației de a restructura operațiunile din print, vor fi anunțate în cursul zilei de miercuri pentru a se evita speculațiile.

Independent Print Ltd – publisherul The Independent şi al Independent on Sunday – va face această restructurare în încercarea de reducere a costurilor, în contextul în care pierderile sale în acest an sunt estimate la 11,8 milioane de lire sterline (faţă de circa 16,6 milioane de lire sterline pierderi în 2012).

Totodată, The Independent urmează să îşi restructureze în mod substanţial şi conţinutul, care, din toamnă, va consta în special din comentarii şi analize.

În timp ce numărul angajaţilor de la operaţiunile din print ale The Independent va fi redus, vor fi create 20 de locuri de muncă la operaţiunile digitale ale publicaţiei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`