București: Un bărbat a fost înjunghiat într-un restaurant pentru că a cerut ca muzica să fie dată mai încet

București: Un bărbat a fost înjunghiat într-un restaurant pentru că a cerut ca muzica să fie dată mai încet

Un bărbat a fost înjunghiat într-un picior, marți seară, într-un restaurant din Sectorul 3 al Capitalei, după ce i-a cerut unui lăutar care cânta să dea muzica mai încet, informează Poliția Capitalei.

Autoritățile au fost sesizate imediat cu privire la faptul că un client de 40 de ani a fost înjunghiat în gamba dreaptă.

„La data de 2 iulie 2013, în jurul orei 22.30, Secţia 12 Poliţie a fost sesizată, prin dispeceratul 112, cu privire la faptul că în incinta unui restaurant, situat pe strada Baba Novac, sectorul 3, a avut loc o altercaţie între doi consumatori, în urma căreia, unul dintre aceştia ar fi fost înţepat în zona piciorului cu un obiect tăietor”, se arată într-un comunicat emis de Poliţia Capitalei.

Din primele cercetări, se pare că bărbatul de 45 de ani i-ar fi cerut bărbatului care cânta în local să dea muzica mai încet, iar lăutarul a refuzat și l-a chemat pe vărul său, care a scos un briceag și l-a înjunghiat în picior pe clientul revoltat.

Victima a fost transportată la spital cu o ambulanță SMURD, iar agresorul este cercetat de polițiști pentru vătămare corporală.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`