MAE confirmă oficial decesul românului dat dispărut în urma atacului din Kabul

MAE confirmă oficial decesul românului dat dispărut în urma atacului din Kabul
Românul dat dispărut în urma atacului de la Kabul este decedat, se arată într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE).Cel de al doilea cetățean român care a fost rănit se află în continuare...

Românul dat dispărut în urma atacului de la Kabul este decedat, se arată într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

Cel de al doilea cetățean român care a fost rănit se află în continuare sub îngrijiri medicale, starea sa fiind stabilă.

Ministerul a informat că, în urma finalizării procedurilor specifice, misiunea diplomatică a României la Kabul a confirmat oficial decesul cetăţeanului român dat dispărut.

MAE a precizat că misiunea diplomatică a României se află în continuare în legătură cu autoritățile locale și aliate din Afganistan, fiind pregătită să acorde asistenţa consulară necesară, în baza competenţelor legale.

Marți dimineață un camion încărcat cu explozibil a fost aruncat în aer în fața intrării unui complex industrial din Kabul, Afganistan. În urma atacului nouă persoane și-au pierdut viața, iar alte 13 au fost rănite. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`