Noi proteste în Egipt: Manifestanții din Cairo au recurs la violență și au incendiat sediul partidului lui Morsi

Noi proteste în Egipt: Manifestanții din Cairo au recurs la violență și au incendiat sediul partidului lui Morsi
Noi ciocniri violente s-au produs în capitala egipteană Cairo, între oponenții și susținătorii președintelui Mohamed Morsi. Cei care reclamă demisia preşedintelui islamist Morsi au anunţat că petiţia lor a...

Noi ciocniri violente s-au produs în capitala egipteană Cairo, între oponenții și susținătorii președintelui Mohamed Morsi. Cei care reclamă demisia preşedintelui islamist Morsi au anunţat că petiţia lor a fost semnată de peste 22 de milioane de persoane, iar susţinătorii preşedintelui spun că această petiţie nu are o valoare constituţională.

Adversarii și susținătorii președintelui egiptean, Mohamed Morsi, s-au bătut din nou în mai multe oraşe ale ţării, iar cele mai violente proteste au avut loc în capitala Cairo şi în orașul Port Said.

Oponenții lui Morsi au incendiat sediul Partidului Libertăţii şi Justiţiei din care provine preşedintele egiptean şi au iniţiat o petiţie care reclamă demisia acestuia. Aceştia susţin că petiţia a fost semnată de peste 22 de milioane de persoane.

În replică, susţinătorii preşedintelui au declarat că aceasta nu are o valoare constituţională.

Cel puțin șapte oameni au murit, inclusiv un cetățean american, și peste 500 au fost răniţi în protestele din Egipt, în această săptămână.

Violențele continuă în Egipt

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`