Vaslui: Un tânăr de 17 ani a fost bătut cu bestialitate de viceprimarul orașului Negrești (VIDEO)

Vaslui: Un tânăr de 17 ani a fost bătut cu bestialitate de viceprimarul orașului Negrești (VIDEO)

Un tânăr în vârstă de 17 ani, din oraşul Negrești a ajuns pe patul de spital, după ce a fost bătut cu bestialitate de viceprimarul localităţii. Mai mult, băiatul povesteşte că totul s-a întâmplat sub ochii șefului Poliției Locale din Negrești, care în loc să intervină, s-a făcut că nu vede. Adolescentul s-a ales cu mai multe coaste rupte și maxilarul deplasat, iar medicii vasluieni susţin că va fi supus unei intervenţii chirurgicale.

Deşi apropiatii baiatului sustin ca primarul orașului Negrești, Vasile Voicu, a făcut presiuni asupra familiei băiatului, tatăl victimei a depus o plângere la poliţie.

„Veneam de la bunicii mei din sat de la muncă. Ei erau la un colţ şi urcam cu un prieten. Erau tot aşa 2 în stare de ebrietate mai jos, la deal, şi ăia i-au înjurat. Au zis că i-am înjurat noi, Domnul primar i-a dat 2 palme prietenului meu, domnul vice mi-a dat mie. Am reuşit să fug. Apoi într-un colţ mi-a mai dat câteva palme, vreo 2 pumni. Erau în stare de ebrietate”, a povestit băiatul.

Tânărul povesteşte că toată întâmplarea a vut loc de față cu șeful Poliției Locale din Negrești care, în loc să intervină, s-a făcut că nu vede nimic. Părinții tânărului au chemat ambulanța care l-a transportat pe acesta la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

De când băiatul a ajuns pe patul de spital, edilul PSD a încercat prin diverse mijloace să-i oprească pe părinții tânărului să facă plângere la Poliție, mai spun rudele baiatului. Apoi, mama băiatului a fost chemată de primar și a fost „rugată” să nu facă sesizare, deoarece familia ei va primi o garsonieră ANL. Mai mult, femeia a fost sunată și de starețul unei mănăstiri, care i-a cerut același lucru. Primarul din Negreşti nu a putut fi contactat pentru a-şi spune punctal de vedere cu privire la această întâmplare.

Vaslui: Tânăr bătut cu bestialitate de un primar

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii