New York: Două avioane au fost pe punctul de a intra în coliziune deasupra orașului

New York: Două avioane au fost pe punctul de a intra în coliziune deasupra orașului
Deasupra orașului New York două avioane au fost pe punctul de a intra în coliziune, potrivit Autorității aeronautive americane (FAA), relatează CNN. Pe 13 iunie, la o altitudine de aproape 650 metri deaspua...

Deasupra orașului New York două avioane au fost pe punctul de a intra în coliziune, potrivit Autorității aeronautive americane (FAA), relatează CNN.

Pe 13 iunie, la o altitudine de aproape 650 metri deaspua cartierului Queens, două aeronave, un Boeing 747 ce aparținea companiei Delta Airlines și un Embraer E170 al companiei Shuttle America, au fost aproape să intre în coliziune. Însă, au reușit să aterizeze în siguranță.

În timp ce avionul de tip Boeing se apropia de Aeroportul John F Kennedy, aeronava E170 tocmai decolase de pe Aeroportul LaGuardia.

Cele două s-au apropiat de aproape 800 de metri unul de celălalt în plan orizontal și la 65 metri în plan vertical, în timp ce relrementările arată că ele trebuiau să fie la cel puțin cinci kilometri distanță în plan orizontal și peste 350 metri în pal vertical.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`