Percheziții DNA la Primăria din Baia Mare: Primarul Cătălin Cherecheș a fost dus la audieri de către procurori

Percheziții DNA la Primăria din Baia Mare: Primarul Cătălin Cherecheș a fost dus la audieri de către procurori
Foto: ziarmm.ro

UPDATE 13:30: Primarul Cătălin Cherecheș a fost luat de procurori și dus la sediul DNA pentru audieri. Va da o declarația de învinuit în prezența unui avocat și i se vor face cunoscute învinuirile de care este suspectat de către procurori.

La Primăria din Baia Mare au loc, marți, mai multe percheziții ale Direcției Naționale Anticorupție (DNA)- Serviciul Teritorial Cluj, în care este vizat primarul Cătălin Cherecheș, informează B1 TV.

Ar fi vorba despre mai multe contracte de achiziții care au fost încheiate de către primar.  Procurorii vor ridica toate documentele care ar putea constitui probe în dosare.

Primarului nu i-au fost încă aduse la cunoștință învinuirile și nici nu s-a început urmărirea penală, în prezent existând doar suspiciuni în legătură cu contracte de achiziții și  suspiciuni asupra primarului în legătură cu aceste contracte.

După terminarea pechezițiilor, Cherecheș ar putea fi dus la audieri, iar în urma acestora procurorii DNA vor decide dacă se vor lua măsuri legale împotriva lui.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`