Oculolinctus, noul gest de afecțiune practicat în Japonia, șochează medicii: Tot mai mulți tinerii ling globul ocular al persoanelor iubite

Oculolinctus, noul gest de afecțiune practicat în Japonia, șochează medicii: Tot mai mulți tinerii ling globul ocular al persoanelor iubite
O nouă modă practicată de tinerii japonezi stârnește controverse la nivel mondial. Pentru a-și exprima afecțiunea pentru cineva, tot mai mulți tineri din Japonia obișnuiesc să-i lingă globul ocular...

O nouă modă practicată de tinerii japonezi stârnește controverse la nivel mondial. Pentru a-și exprima afecțiunea pentru cineva, tot mai mulți tineri din Japonia obișnuiesc să-i lingă globul ocular persoanei dragi.

Tinerii din Japonia spun că noul gest bizar, denumit și Oculolinctus, este chiar foarte plăcut și exictant ca și linsul degetelor de la picioare.

„Prietenul meu a început să îmi lingă ochii acum câţiva ani şi mi-a plăcut la nebunie. Nu mai sunt cu el, dar încă le cer băieţilor să îmi lingă ochii. Imi place pentru că mă excită, cum mă excită linsul degetelor de la picioare”, spune Elektrika Energias, o studentă de 29 de ani. la U.S Virgin Islands.

Site-ul japonez Naver Matone a publicat mai multe filmulețe în care tinerii sunt surprinși cum își ling reciproc ochii și precizează că în școlile din această țară până la 10 elevi din fiecare clasă ajungeau la școală cu bandaje la ochi.

Gestul este considerat scandalos de medicii oftalmologi, care spun că acest comportament poate da naștere unor mari probleme de sănătate și infecții la nivelul ochilor.

„Limba este aspră şi poate cauza abraziuni ale corneei. Dacă o persoană nu şi-a spălat gura în prealabil, ea poate transfera acidul citric al alimentelor sau săruri către ochi”, declară un oftalmolog din San Diego.

Noua modă în Japonia: Oculolinctus

Embed:

 

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`