Un restaurant chinez a devenit celebru cu meniul său format numai din penisuri de animale: Cel mai căutat este cel de tigru și costă 1.500 de dolari

Un restaurant chinez a devenit celebru cu meniul său format numai din penisuri de animale: Cel mai căutat este cel de tigru și costă 1.500 de dolari
Un restaurant exclusivist din Beijing a devenit celebru cu meniul său în care abundă organe sexuale masculine de la diverse animale. În meniul localului Guolizhuang se regăsesc penisuri de măgar, berbec, tigru,...

Un restaurant exclusivist din Beijing a devenit celebru cu meniul său în care abundă organe sexuale masculine de la diverse animale.

În meniul localului Guolizhuang se regăsesc penisuri de măgar, berbec, tigru, dar şi organe sexuale de şarpe sau alte animale. Alte celebrități din oferta restaurantului sunt penisurile de câine din Rusia, de berbec din Mongolia, de şarpe din Hunan sau de urs de mare din Canada, scrie Buzz Patrol.

Cel mai căutat fel de mâncare este penisul de tigru, meniu care trebuie comandat cu câteva luni înainte și care costă 1.500 de dolari.

Restaurantul este asaltat de clienți foarte bogați, adesea însoțiți de oficialități, care își doresc să devină mai potenți sau să-și rezolve problemele cu erecția. Organele sexuale masculine ale acestor animale au rolul de a face pielea femeilor mai frumoasă, spun bucătarii localului.

Cu toate acestea, femeilor nu li se recomandă să mănânce testicule pentru că li se va îngroșa vocea și le va crește barbă, mai spun patronii restaurantului Guolizhuang.

Minorii sub 15 ani nu au voie să mânănce la restaurantul exclusivist pentru că hormonii le-ar afecta creșterea normală.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`